• Club de lectura

  Amb l’arribada del nou curs tornen els clubs de lectura de llengua catalana de nivell bàsic i intermedi que organitza el CNL de Barcelona en col·laboració amb la xarxa de biblioteques públiques de la ciutat de Barcelona.

  El club de lectura de llengua catalana de nivell bàsic de la delegació de Sant Andreu té lloc el 4t dijous de cada mes a les 17h a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

  Recordeu que cal fer una inscripció prèvia al taulell de préstec de la biblioteca i haver-se llegit la novel·la abans de venir a la sessió.

 1. María Pérez

  07 mar 14
  16:28 #

  El llibre pilota de setembre m’ha semblat divertit i entretingut. És fàcil de llegir i el vocabulari és bastant comprensible.
  L’autor ens narra la història de set persones, cadascuna per separat, i ens fa reflexionar sobre les misèries de la vida. Alguns relats són divertits però altres no tant. Al final de cada relat tots els personatges acaben malament.
  M’ha agradat i ho recomanaria a aquelles persones que estiguin aprenent el català.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • jriart: i una bona mostra, n’és aquesta presentació: http://blocs.cpnl.cat/santandr eu/files/2014/03/S1-colòn...
 • Marta: En aquest llibre el que fa l’autor es descriure cada personatge amb el seu rebuig. Parla de les...
 • kellin canales: M` ha agradat molt aquest llibre, perque es una serie de histories amb una similitud, el mateix...
 • Inma: M’ha agradat molt aquest llibre, sobretot per la forma en què es creuen les diferents històries. Tot això...
 • Rocio: M´ha agradat molt aquest llibre sobretot perqué es molt fácil de llegir, adecuat per al nostre nivel de...

Núvol d'etiquetes

1714 Agenda Any Espriu anècdotes Biblioteques Castellers Cultura Curiositats lingüístiques Cursos Còmic Dia Internacional llengües Maternes Dinamització Entitats Escriptura Establiments col·laboradors Fabra i Coats Festes Majors I tu jugues en català? Lectura Literatura Llengües Llibres Música Poesia Receptes culinàries Ràdio SalesCaldersiTísner Sessions de recursos Sortides Tradicions VxL XatCat