• 39+1, de Sílvia Soler

    39-1Aquest llibre explica la història d’una dona moderna i independent que té una feina interessant, tres fills, un exmarit i un marit.  Amb l’arribada dels quaranta, l’Ília ha après a prendre’s la vida amb més filosofia i sentit de l’humor. De tant en tant, queda amb les seves amigues per sopar i riure’s de tot, sobretot d’elles mateixes.
    39+1 és de lectura fàcil, ràpida i molt entretiguda. Hi ha molt de diàleg i el ritme és molt àgil. Si el llibre us ha agradat, podeu llegir-vos la continuació, 39+1+1, de la mateixa autora.
    Sílvia Soler ha escrit molts llibres, el fil conductor de tots ells és la descripció de sentiments dels personatges. L’any 2008 va rebre el premi Prudenci Bertrana amb la novel·la Petons de diumenge.
  1. Montserrat Gómez Martín

    15 abr. 15
    23:24 #

    El llibre 39+1 m’agradat molt. M’he sentit molt identificada en moltes ocasions. És un llibre de lectura fàcil d’entendra i molt divertit, amb les coses propies de la vida, els fills, les amigues, les sogres etc . Ho recomano totalment, per passar una bona estona.

  2. pepita llansana

    15 abr. 15
    14:41 #

    Llegir el llibre , ba ser disyret. Havia vist la serie a TV3. Fer el comentari,una mica mes feijuc, al no compartir gaire be res amb la protagonista.

  3. Júlia

    13 abr. 15
    17:53 #

    Penso que és un llibre molt divertit, entretingut i fàcil de llegir. Hi ha hagut moments en què he rigut molt, així que el recomano

  4. Assumpta

    13 abr. 15
    10:53 #

    39+1 es un llibre que no m’ha interessat gaire. Crec que li manca emoció, dinamisme i intriga. És un text molt previsible i m’ha costat llegir-lo, ja que no em motivava gens la visió d’aquesta dona/es.

  5. Ramona López Alvarez

    24 març 15
    11:45 #

    És un llibre de lectura senzilla, la protagonista enfoca les seves vivències d’una manera còmica, de vegades pot semblar una mica exagerada però divertida.
    De tant en tant també et ve de gust llegir alguna cosa que et tregui un somriure.

  6. Joan

    21 març 15
    9:42 #

    És un llibre escrit amb sentit de l’humor i entretingut. La protagonista té unes opinions, reflexions i sentiments, moltes vegades irònics, que et donen una altra mirada diferent de les relacions humanes. Personalment, m’agradat per passar una estona divertida llegint .

  7. Mercedes garcia mendoza

    19 març 15
    0:16 #

    Pensó que es un libre molt entretingut i qualsevol dona casada es por identificar amb la protagonista tant laboral com profesionalment

  8. ana

    11 abr. 14
    18:32 #

    és un llibre que m’ha agradat molt , n’hi ha vivencias molt interessants que una dona que arriba als 40 comença a viure.

  9. andreu muriana lopez

    08 abr. 14
    11:20 #

    aquest llibre mágradat te molta suspicasia es un llibre molt actual y es molt sinpatica cuan narra les explicacions del llibre

  10. loli

    08 abr. 14
    11:19 #

    El libro de la Silvia Soler lo vi unpoco raro. yo enconteba las mujeres jovenes ellas encambio se veian viejas y traumatizadas, La verdad esque era un libro un poco raro.

  11. Montse

    08 abr. 14
    11:18 #

    El llibre és divertit i hi ha moments que et fan riure força. De totes maneres, penso que no totes les dones es poden sentir reflectides amb aquestes vivències, doncs, pertanyen a una minoria ben estar i la majoria de dones estem en un altra onda.
    No es pot negar, però, que és entretingut. Lèxic fàcil i entenedor.

  12. Rosa mª

    08 abr. 14
    11:18 #

    El personatge principal m’ha semblat una mica desfasat en la seva manera d’actuar

  13. teresa

    08 abr. 14
    11:17 #

    per mi no litrubat un llibre interesant trovu mes aviat comsifos una vivensia seba

  14. merce

    08 abr. 14
    11:15 #

    M`ha semblat entretingut.

  15. Carme

    04 abr. 14
    17:32 #

    Aquest comentari és de la Rosario:
    Aquest llibre m’ha agradat molt, és molt agradable de llegir, entretingut i molt distret. M’he sentit molt identificada.

  16. Soledad

    04 abr. 14
    17:29 #

    M’ha agradat molt perquè reflecteix molt bé la vida de les dones de 40 anys o més, amb els fills, l’escola, els metges i els nens.
    A ella li agrada molt les seves amigues i passar bons moments amb elles.
    M’he sentit molt identificada, és molt divertit i autèntic.

  17. Carme

    04 abr. 14
    17:23 #

    Aquests comentaris són de la Roberta i en Xavier, que no tenen correu electrònic.
    La Roberta diu:
    Aquest llibre m’ha agradat molt perquè la lletra és bastant entretinguda, perquè és la realitat de la seva vida.
    En Xavier diu:
    Personalment crec que és una novel·la que destil·la sentit de l’humor i ironia a dojo. M’ha semblat sarcàstica i no molt difícil d’entendre. No sé si moltes dones se sentiran indentificades amb la protagonista.

  18. Carme

    04 abr. 14
    17:13 #

    M’ha semblat un llibre molt divertit, he rigut molt amb els pensaments i les vivències de la protagonista, podríem dir que moltes dones se senten identificades, almenys és el que he pogut comprovar amb el grup de lectura de la Biblioteca Xavier Soto de LLefià.

  19. Brigit

    04 abr. 14
    17:07 #

    Aquest llibre m’ha agradat molt, és divertit, entretingut i fàcil de llegir.

  20. Loli

    03 abr. 14
    23:08 #

    Aquets llibre de Sivia Soler m’agradat molt es fàcil d’entendre, divertit i t’anima a seguir llegin,si ets dona et pots sentir identificada, és un bon llibre per pasar-ho bé.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius