• Com és la casa de Marc Màrquez?

  Aquesta setmana hem estat treballant com és casa nostra i què hi ha. Mireu aquest vídeo de El convidat sobre en Marc Màrquez i expliqueu com és casa seva:

  - Quines habitacions hi ha?

  - On són les habitacions?

  - Com són les habitacions?

  - Què hi ha a les habitacions?

  http://www.tv3.cat/videos/4352050/Marc-Marquez

 1. Agni

  10 nov 13
  12:19 #

  En Marc Márquez viu amb els seus pares, en una casa de dues plantes a Cervera.
  L’habitació del Marc és al pis de dalt, on hi ha lliteres, una bota signada pel Piquet, una col·lecció de motos de Rossi, una foto de la seva primera moto i algun peluix.
  Les parets són de color verd.
  El menjador es troba a sota, no és molt gran, hi ha una taula amb sis cadires, un moble gran, un sofà amb una taula petita i un televisor. El menjador és de color salmó, hi ha una finestra molt gran.
  Hi ha una col·leció de trofeus, premis i fotos del Marc i del seu germà petit, l’Àlex.
  Hi ha un parell de cuadres. A la cantonada hi ha una llar de foc i a la paret hi ha penjat un rellotge.
  La cuina és petita i estreta però té bastanta llum, amb rajoles de color blanc. Hi ha molts armaris, una cafetera, un microones, una taula de color fusta, una aigüera, un rentaplats i una nevera.
  Hi ha una finestra i una porta de vidre, per això entra molta llum.
  És una casa acollidora!

  Respondre

 2. Amtonio

  10 nov 13
  21:20 #

  El Marc viu a Cervera en una casa amb dues plants.
  Al baixo está el garatge, a la primera plant hi ha el saló y la cuina. El Saló no es grand ni petit, hi ha un moble libreria un sofá devant de una gran tele i una taula gran per menjar també hi ha un llar.
  La cuina es petita pero molt lluminosa i es de color blanc.
  A la segona planta hi ha la habitació d´el Marc, és de color verd, no és molt gran y és aguardellada, hi ha un armari gran on té els seus trofeus, hi ha dos llits lliteras. La decoració és tota al voltant de les motos (quadres, fotos trofeus, motos en miniatura….)
  Está molt content vivent a la casa dels seus pares i de moment no pensa en comprar-se la seva casa.

  Respondre

 3. Fabio

  11 nov 13
  1:32 #

  L’actual campió de motogp 2013 Marc Màrques viu amb els seus pares, en un casa a Cervera.
  La casa dels seus pares és gran i té dues plantes. L’habitació de Marc està a dalt.
  La seva habitació és gran i de color verd clar. Té un dibuix d’una formiga a la pared i una finestra exterior, hi ha una llitera, una bota signada per Piqué la formiga Barrancas, una pilota de rugbi, gorres i petites motos de col • lecció de Rossi.
  El menjador aquest avall, és gran, hi ha una taula amb sis cadires, un moble gran, un sofà amb una taula i un televisor. El menjador és de color salmó, hi ha una finestra gran.
  La cuina és petita i hi ha armaris, una cafetera, un microones i una nevera.

  Respondre

 4. Ninfa

  11 nov 13
  15:26 #

  Hola a tothem,

  Marc Márquez viu amb els seus pares i el seu germa a Cervera. La casa te dos nivells. En pis un es la sala, menjador I cuina. Al sala hi ha un sofa a ratlles, una Tuzla petit I un televisio. hi ha un moble llibreria tambe. Sobre este moble hi ha un munt de fotos I adorns. La cuina es de color blanc I tambe hi ha un taulell de marbre, armaris I calaixos, un microones, un forn convencional I nevera. A la finestre de la cuina hi ha una persiana. A la sego a planta, hi ha dos dormitoris. Marc comparteix el seu habitacio amb el seu germa. El seu dormitori esta pintat verd. Hi ha lit llitera I a la prestatge hi ha trofeus, models de motocicletes I uns barrets.

  Adeu
  Ninfa

  Respondre

 5. Vanessa

  11 nov 13
  16:08 #

  Marc Màrquez viu a la casa dels seus pares en Julià i la Roser.
  La casa està al poble Cervera. És un poble bastant tranquil.
  Casa seva té tres plantes.
  A la planta baixa està el rebedor, el garatge i les escales per pujar a la primera planta.
  De la primera planta hem vist la cuina i el menjador.
  La cuina és de color blanc, petita i lluminosa, amb armaris i Electrodomèstic.
  El menjador és de color salmó, grand i acollidor. Hi ha un moble grand, una taula grand amb sis cadires, dos sofàs i una taula petita. També hi ha una televisió força grand, fotos del Marc i el seu germá, l’Alex i moltíssims trofeus.
  De la tercera planta només hem vist l’habitació del Marc. És de color verd clar. Hi ha dos llits literes, un armari, prestatgeries i un escriptori.
  A les prestatgeries hi ha una bota signada per Piqué, gorres, motos petites, peluix, una pilota de beisbol, una pilota de rugbi, una foto del Marc amb la seva moto petita quan tenia quatre anys.
  Hi ha una tauleta amb un llum en forma d’ós.
  Marc se sent un nen encara. No té carnet de moto…em sembla raríssim…
  És encantador, simpàtic i té molt carisma.
  Seva família és molt agradable.

  Respondre

 6. Mariela

  11 nov 13
  23:00 #

  Bona nit.
  Marc marquez viu en un poblet que es diu Cervera,viu en una casa amb els seus pares i el seu germa petit.
  Es una casa bastant gran amb dues plantes i garatge,ala planta inferior hi ha un salo menjador ampli amb dos sofas,televisio i una taula amb cadiras.
  Tambe hi ha una cuina que no es molt gran pero sembla molt funcional.
  Del pis de dalt hem pogut veure l’habitacio den marc, es una habitacio bastant infantil pero com ell mateix reconeix encara es un nen,es de color verd i te unes lliteres un escriptori i prestatges amb objectes i records com les motos del seu idol valentino rossi.
  Fins dema companys!

  Respondre

 7. Carola

  12 nov 13
  1:05 #

  Marc Marquez viu a casa dels seus pares, en un poble que es diu Cervera. Té tres plantes.
  A la planta baixa estan el garatge i l’entrada.
  A la planta primera està el saló menjador i la cuina. El saló és rosa. És gran. Té dos sofàs, un moble amb la televisió, la taula de menjar i diverses cadires. La cuina no és molt gran, però es cómoda. És blanca.
  A la planta segon hi ha habitacions, però només hem vist la de marc. És verda. Té una llitera. Guarda diversos records: una bota signada de Piqué, diverses motos de Rossi, una fotografia de la seva primera moto, amb quatre anys.
  Li agrada viure amb els seus pares. Quan el diu de matí compri una casa, li agradaria viure a Cervera.

  Fins demà!

  Respondre

 8. Tiia

  12 nov 13
  1:29 #

  Bona nit a tothom!
  En Marc viu amb els seus pares a Cervera. Tenen una casa adossada amb dues plantes i en Marc viu en segon. Té l’habitacion llumiosa i hi ha un llit doble, parets verds i moltes dipuixes. N’hi ha lleixa amb coses importants per exemple la bota del Piqué que son amics. A casa hi ha el garatge a baix i la cuina i el saló son a la primera planta. A saló hi ha parets blancs amb decoració fusta, uns cadires, una taula i el tele. Esta casa molt grand i agradable!

  Respondre

 9. Jenifer

  13 nov 13
  12:21 #

  Marc Márquez i Alentà és un pilot català de motociclisme de velocitat i el campió més jove de MotoGP 2013.
  Fill d’en Julià i la Roser, i germà gran del també pilot Àlex Márquez. Marc viu amb els seus pares i el seu germa a Cervera,Segarra. La casa és gran i molt tranquil. Té tres plantes.
  A la planta baixa estan el garatge i l’entrada.
  De la primera planta hem vist la cuina i el menjador.
  El menjador es gran i molt tranquil amb color blanc. Hi ha una taula gran amb sis cadires. I al sala es gran i color salmon. Hi ha dos sofàs i una mirall de la taula petit, tambe hi ha una televisio i masse fotos de Marc i el seu germa petit diu Alex i moltissims trofeus.
  Al segon planta hi ha l´habitacio de Marc. El color és verd menta, no és tan gran i amb dos llits.
  A l’habitació de Marc veiem algunes decoracions com col·lecció de motos de Rossi. També hi ha foto de Marc en la seva motocicleta quan tenia quatre anys d’edat. I una bota de futbol signada per Piqué, peluix i pilota de rugby.
  Marc l´agrada viure amb els seus pares en Cervera. Marc Marquez família és molt agradable i molt amable.

  Respondre

 10. Luci Mery Quito

  17 nov 13
  22:09 #

  Hola, Bona tarda.
  Avui anem a parlar de com es la casa de Mar Marquez
  Motociclista de professio campeon mundial en el 2012.: viu en un poblede Cervera,te una casa gran, te tres pisos ,en el baixo te el garatge, el promer pis te un salo gran,y un mengador tambe molt gran,les parets estan pintades de color salmo .te un televisor mol grand y molts trofejos, su habitacio es de color verd

  en la seva habitacio te laq bota de futboll deGerald Piquesignada per el futbolista uns coleccio de motos una fotograffia cuand era un nen es un personatge molt agradable

  Respondre

 11. mirian guevara

  18 nov 13
  0:29 #

  hola,
  El Marc Márquez té 19 anys i viuen Cervera viu amb els seus pares en una casa de dues plantes , els seus pares es diuen Julia i Roser, la seva casa és de color salmó la seva casa té una cuina, un menjador, un saló, la seva habitació està en la segona planta i és de color verd , té una llitera, una bota que li va regalar Gerard Piqui , una col·lecció de motos, i una foto de quan ell era petit .
  en el saló hi ha una televisió, una taula petita, la cuina és petita ,té una finestra, armaris i una taula

  fins dimarts

  Respondre

 12. Sonaly Lins

  03 des 13
  0:30 #

  El Marc Márquez té 19 anys e viu a Cervera en una casa de tres plantes.
  A la planta baixa esta el garatge i l’entrada i a la primera planta té una sala, un menjador i una cuina petita.
  La seva habitaciò esta a la segona planta, és de color verd, hi ha una llitera i un prestatge amb una col.lecció de motos i una foto de quan era petit amb la seva primera moto.
  És un noi molt simpatic i encantador.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Missatges de veu


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Sons


Vocabularis


Categories


Històric


Núvol d’etiquetes