• Com és la casa de Marc Màrquez?

  Aquesta setmana hem estat treballant com és casa nostra i què hi ha. Mireu aquest vídeo de El convidat sobre en Marc Màrquez i expliqueu com és casa seva:

  – Quines habitacions hi ha?

  – On són les habitacions?

  – Com són les habitacions?

  – Què hi ha a les habitacions?

  http://www.tv3.cat/videos/4352050/Marc-Marquez

 1. Agni

  10 nov 13
  12:19 #

  En Marc Márquez viu amb els seus pares, en una casa de dues plantes a Cervera.
  L’habitació del Marc és al pis de dalt, on hi ha lliteres, una bota signada pel Piquet, una col·lecció de motos de Rossi, una foto de la seva primera moto i algun peluix.
  Les parets són de color verd.
  El menjador es troba a sota, no és molt gran, hi ha una taula amb sis cadires, un moble gran, un sofà amb una taula petita i un televisor. El menjador és de color salmó, hi ha una finestra molt gran.
  Hi ha una col·leció de trofeus, premis i fotos del Marc i del seu germà petit, l’Àlex.
  Hi ha un parell de cuadres. A la cantonada hi ha una llar de foc i a la paret hi ha penjat un rellotge.
  La cuina és petita i estreta però té bastanta llum, amb rajoles de color blanc. Hi ha molts armaris, una cafetera, un microones, una taula de color fusta, una aigüera, un rentaplats i una nevera.
  Hi ha una finestra i una porta de vidre, per això entra molta llum.
  És una casa acollidora!

  Respondre

 2. Amtonio

  10 nov 13
  21:20 #

  El Marc viu a Cervera en una casa amb dues plants.
  Al baixo está el garatge, a la primera plant hi ha el saló y la cuina. El Saló no es grand ni petit, hi ha un moble libreria un sofá devant de una gran tele i una taula gran per menjar també hi ha un llar.
  La cuina es petita pero molt lluminosa i es de color blanc.
  A la segona planta hi ha la habitació d´el Marc, és de color verd, no és molt gran y és aguardellada, hi ha un armari gran on té els seus trofeus, hi ha dos llits lliteras. La decoració és tota al voltant de les motos (quadres, fotos trofeus, motos en miniatura….)
  Está molt content vivent a la casa dels seus pares i de moment no pensa en comprar-se la seva casa.

  Respondre

 3. Fabio

  11 nov 13
  1:32 #

  L’actual campió de motogp 2013 Marc Màrques viu amb els seus pares, en un casa a Cervera.
  La casa dels seus pares és gran i té dues plantes. L’habitació de Marc està a dalt.
  La seva habitació és gran i de color verd clar. Té un dibuix d’una formiga a la pared i una finestra exterior, hi ha una llitera, una bota signada per Piqué la formiga Barrancas, una pilota de rugbi, gorres i petites motos de col • lecció de Rossi.
  El menjador aquest avall, és gran, hi ha una taula amb sis cadires, un moble gran, un sofà amb una taula i un televisor. El menjador és de color salmó, hi ha una finestra gran.
  La cuina és petita i hi ha armaris, una cafetera, un microones i una nevera.

  Respondre

 4. Ninfa

  11 nov 13
  15:26 #

  Hola a tothem,

  Marc Márquez viu amb els seus pares i el seu germa a Cervera. La casa te dos nivells. En pis un es la sala, menjador I cuina. Al sala hi ha un sofa a ratlles, una Tuzla petit I un televisio. hi ha un moble llibreria tambe. Sobre este moble hi ha un munt de fotos I adorns. La cuina es de color blanc I tambe hi ha un taulell de marbre, armaris I calaixos, un microones, un forn convencional I nevera. A la finestre de la cuina hi ha una persiana. A la sego a planta, hi ha dos dormitoris. Marc comparteix el seu habitacio amb el seu germa. El seu dormitori esta pintat verd. Hi ha lit llitera I a la prestatge hi ha trofeus, models de motocicletes I uns barrets.

  Adeu
  Ninfa

  Respondre

 5. Vanessa

  11 nov 13
  16:08 #

  Marc Màrquez viu a la casa dels seus pares en Julià i la Roser.
  La casa està al poble Cervera. És un poble bastant tranquil.
  Casa seva té tres plantes.
  A la planta baixa està el rebedor, el garatge i les escales per pujar a la primera planta.
  De la primera planta hem vist la cuina i el menjador.
  La cuina és de color blanc, petita i lluminosa, amb armaris i Electrodomèstic.
  El menjador és de color salmó, grand i acollidor. Hi ha un moble grand, una taula grand amb sis cadires, dos sofàs i una taula petita. També hi ha una televisió força grand, fotos del Marc i el seu germá, l’Alex i moltíssims trofeus.
  De la tercera planta només hem vist l’habitació del Marc. És de color verd clar. Hi ha dos llits literes, un armari, prestatgeries i un escriptori.
  A les prestatgeries hi ha una bota signada per Piqué, gorres, motos petites, peluix, una pilota de beisbol, una pilota de rugbi, una foto del Marc amb la seva moto petita quan tenia quatre anys.
  Hi ha una tauleta amb un llum en forma d’ós.
  Marc se sent un nen encara. No té carnet de moto…em sembla raríssim…
  És encantador, simpàtic i té molt carisma.
  Seva família és molt agradable.

  Respondre

 6. Mariela

  11 nov 13
  23:00 #

  Bona nit.
  Marc marquez viu en un poblet que es diu Cervera,viu en una casa amb els seus pares i el seu germa petit.
  Es una casa bastant gran amb dues plantes i garatge,ala planta inferior hi ha un salo menjador ampli amb dos sofas,televisio i una taula amb cadiras.
  Tambe hi ha una cuina que no es molt gran pero sembla molt funcional.
  Del pis de dalt hem pogut veure l’habitacio den marc, es una habitacio bastant infantil pero com ell mateix reconeix encara es un nen,es de color verd i te unes lliteres un escriptori i prestatges amb objectes i records com les motos del seu idol valentino rossi.
  Fins dema companys!

  Respondre

 7. Carola

  12 nov 13
  1:05 #

  Marc Marquez viu a casa dels seus pares, en un poble que es diu Cervera. Té tres plantes.
  A la planta baixa estan el garatge i l’entrada.
  A la planta primera està el saló menjador i la cuina. El saló és rosa. És gran. Té dos sofàs, un moble amb la televisió, la taula de menjar i diverses cadires. La cuina no és molt gran, però es cómoda. És blanca.
  A la planta segon hi ha habitacions, però només hem vist la de marc. És verda. Té una llitera. Guarda diversos records: una bota signada de Piqué, diverses motos de Rossi, una fotografia de la seva primera moto, amb quatre anys.
  Li agrada viure amb els seus pares. Quan el diu de matí compri una casa, li agradaria viure a Cervera.

  Fins demà!

  Respondre

 8. Tiia

  12 nov 13
  1:29 #

  Bona nit a tothom!
  En Marc viu amb els seus pares a Cervera. Tenen una casa adossada amb dues plantes i en Marc viu en segon. Té l’habitacion llumiosa i hi ha un llit doble, parets verds i moltes dipuixes. N’hi ha lleixa amb coses importants per exemple la bota del Piqué que son amics. A casa hi ha el garatge a baix i la cuina i el saló son a la primera planta. A saló hi ha parets blancs amb decoració fusta, uns cadires, una taula i el tele. Esta casa molt grand i agradable!

  Respondre

 9. Jenifer

  13 nov 13
  12:21 #

  Marc Márquez i Alentà és un pilot català de motociclisme de velocitat i el campió més jove de MotoGP 2013.
  Fill d’en Julià i la Roser, i germà gran del també pilot Àlex Márquez. Marc viu amb els seus pares i el seu germa a Cervera,Segarra. La casa és gran i molt tranquil. Té tres plantes.
  A la planta baixa estan el garatge i l’entrada.
  De la primera planta hem vist la cuina i el menjador.
  El menjador es gran i molt tranquil amb color blanc. Hi ha una taula gran amb sis cadires. I al sala es gran i color salmon. Hi ha dos sofàs i una mirall de la taula petit, tambe hi ha una televisio i masse fotos de Marc i el seu germa petit diu Alex i moltissims trofeus.
  Al segon planta hi ha l´habitacio de Marc. El color és verd menta, no és tan gran i amb dos llits.
  A l’habitació de Marc veiem algunes decoracions com col·lecció de motos de Rossi. També hi ha foto de Marc en la seva motocicleta quan tenia quatre anys d’edat. I una bota de futbol signada per Piqué, peluix i pilota de rugby.
  Marc l´agrada viure amb els seus pares en Cervera. Marc Marquez família és molt agradable i molt amable.

  Respondre

 10. Luci Mery Quito

  17 nov 13
  22:09 #

  Hola, Bona tarda.
  Avui anem a parlar de com es la casa de Mar Marquez
  Motociclista de professio campeon mundial en el 2012.: viu en un poblede Cervera,te una casa gran, te tres pisos ,en el baixo te el garatge, el promer pis te un salo gran,y un mengador tambe molt gran,les parets estan pintades de color salmo .te un televisor mol grand y molts trofejos, su habitacio es de color verd

  en la seva habitacio te laq bota de futboll deGerald Piquesignada per el futbolista uns coleccio de motos una fotograffia cuand era un nen es un personatge molt agradable

  Respondre

 11. mirian guevara

  18 nov 13
  0:29 #

  hola,
  El Marc Márquez té 19 anys i viuen Cervera viu amb els seus pares en una casa de dues plantes , els seus pares es diuen Julia i Roser, la seva casa és de color salmó la seva casa té una cuina, un menjador, un saló, la seva habitació està en la segona planta i és de color verd , té una llitera, una bota que li va regalar Gerard Piqui , una col·lecció de motos, i una foto de quan ell era petit .
  en el saló hi ha una televisió, una taula petita, la cuina és petita ,té una finestra, armaris i una taula

  fins dimarts

  Respondre

 12. Sonaly Lins

  03 des 13
  0:30 #

  El Marc Márquez té 19 anys e viu a Cervera en una casa de tres plantes.
  A la planta baixa esta el garatge i l’entrada i a la primera planta té una sala, un menjador i una cuina petita.
  La seva habitaciò esta a la segona planta, és de color verd, hi ha una llitera i un prestatge amb una col.lecció de motos i una foto de quan era petit amb la seva primera moto.
  És un noi molt simpatic i encantador.

  Respondre

 13. Karina Cordova

  18 mai 14
  15:37 #

  El Marc Marquez es un jove que te dinou anys que viu al poble de Cervera,viu amb els seus pares en une casa de tres plantes,abaix de tot es el garatge,ell viu a la segona planta en una habitació de color verd,en la primera planta es pod veure el menjador y la cuina que son molt grans,també es pod veure moltes fotos i trofeos.
  Ell va sé campió del mon de motos al 2012 i es un noi mot agradabla y simpatic,al saló de la seva casa i ha un televisor de grans dimensions una gran taula envoltada de cadires,el salói es de corlor blanc tot, tot es molt bonic y luminos,ell també te diversos records donats
  per altres esportiistes com el Gerad Piqué.
  Es pod apreciá un ambient molt tranquil i relaxant.
  Adeu siau
  Karina

  Respondre

 14. Andres

  18 mai 14
  19:10 #

  Bona tarda. el Marc Marques viu a Cervera amb els seus pares te una casa molt gran no te` ascensor te` una habitacion una mica petita amb lliteras, te una coleccio` de trofeos tambe` te`una bota signada per Gerard Pique, te` una foto amb la seva primera moto de quan tenia 4 anys tambe’ te’ una col-leccio’ de motos de Valentino Rossi, al salo` de la seva casa hi ha un televisor al menjador te` una taula amb sis cadiras es un noi molt sensill, amable i simpatic.

  Respondre

 15. mariela rugama

  18 mai 14
  20:48 #

  El noi Marc Marquez té dinou any i vive Cervera viu amb el seus pares es una casa molt grande tè tres plantes , els seus pares es diuen Julia i Roser.
  la seva casa tè una cuina , un menjador , un salò , la seva habitaciò esta en la segona planta molt lluminosa es una casa acolliadora , la decoraciò es tota al voltant de les motos es molt guapo i simpatic.

  Respondre

 16. christian tatiana espinoza rugama

  18 mai 14
  20:57 #

  El noi Marc Marquez tè dinou any i vive Cervera viu amb el seus pares es una casa molt grande tè tres plantes , els seus pares es diuen Julia i Roser . la seva casa tè una cuina , un menjador , un salò , la seva habitaciò esta en la segona planta molt lluminosa es una casa acollidora , la decoraciò es tota al voltant de les motos es molt guapo i simpatic..

  Respondre

 17. KARLA

  19 mai 14
  17:52 #

  La casa del campió el Marc Márquez :)

  El és un jove motosiclista que viu en Cervera amb els seus pares i el seu germa.
  La casa és gran, té tres plantes.A la planta baixa estan el garatge i l’entrada, a la primera planta hem vist la cuina i el menjador, la sala es gran.

  Al segon planta hi ha l´habitacio de Marc, és una casa molt agradable de colors clars d’una família molt unida…

  Respondre

 18. Jeannette Lopez

  21 mai 14
  14:05 #

  Marc marquez viu amb els seus pares en una casa a Cervera. La casa te dues plantes, i hi ha una escala bonica. El seu habitacio, en la segona planta, es verde amb lliteres. El paret te un mural petit derrare el llit. La sala a sota te parets el color presec. Hi ha un mengador a sota tambe. La cuina es gran amb armaris blanc amb fusta. Es una casa bonica. El garage es mult taronja i gran tambe! Hi ha els seus motos a dins.

  Respondre

 19. Alejandra

  22 mai 14
  14:33 #

  Marc viu en Cervera, Lleida, a casa dels seus pares.

  Viu en una casa de dues plantes però en la part baix de la casa hi ha un garatge.

  A la porta de l’entrada hi ha dues plantes, per entrar a la casa cal pujar unes escales. A la entrada de la casa hi ha un moble amb un mirall.
  Et trobaràs amb el menjador i el saló, es petit i de color groc amb gotelé.
  En el menjador hi ha un moble amb molts trofeus i moltes fotos tant del com del seu germà Alex. Al saló hi ha una tele, algun quadre i una tauleta de vidre, hi ha un sofà en forma de l.
  Al costat del saló hi ha la cuina, a l’esquerra hi ha una taulapetita i unes cadires, al fons la nevera, a la paret hi ha el talell, n’hi ha l’aigüera, una cafetera, la cuina i el forn, l’armari de la cuina, un rentaplats, un microones i un fruiter.

  Pujant les escales per a la segonda planta hi ha quadres, n’hi ha habitacions.
  Seva habitació es petita, hi ha llitera, una finestra amb estor de color crema, l’habitació és de color verd, la llitera superior té un armari de color fusta a la part inferior ja que estan col·locades una amb l’altra en aangle recte. Per pujar a la llitera superior hi ha una escala de fusta al costat de la paret. A la paret hi ha una prestatgeria amb una bota signada per Piqué, una pilota de rugbi, dos gorres i unes motos en miniatura de Rossi, un peluix de Trancas (programa de televisió, antena 3)
  i penjada a la paret hi ha una foto de la seva primera moto amb 4 anys, una samarreta de quan va guanyar el seu mundial de Moto2 el 2012. A la paret hi ha una armari i un escritori amb una tele i una XBox y videojocs.

  Respondre

 20. jorge

  22 mai 14
  16:35 #

  El Marc Marquez viu en Cercera con los Seus pares i el Seu Germá.
  La Seva casa te 2 plant. a Davant de l’entrada hi ha 1 escales per arribar a la planta principal on hiha la sala i menjador i la cuina. a la Segona plant hiha les habitacions.
  La habitació de Marc és petita i te 1 llitera.
  La casa te Moltes fusteria. té un balcó al carrer molt tranquil.

  Respondre

 21. july

  22 mai 14
  22:44 #

  Marc Marquez té dinou anys , viu els seus pares a Cervera en una casa de dues plantas.
  En el seu habitació que és al pis de dalt, hi ha lliteres,té una bota signada de pique,una col-leccióde motos de Rossi una foto a les quatre anys tenir la seva primera moto amb rodetes a darrere.
  El menjador no és molt grand de color verd,hi ha una taula amb sis cadires.
  La sala té un sofá amb una taula petita i un televisor , hi ha una finestra molt grand.A la cantonada hi ha un llar de foc i a la paret hi ha penjat un rellotge.
  La cuina es petita Té una finestra que da molta llum i de color blanc ,hi ha moltes armaris , una cafetera,microones ,una taula i la nevera.

  Respondre

 22. Jatia

  28 mai 14
  23:05 #

  Marc té 19 anys i viu a la casa dels seus pares en Julià i la Roser.
  La casa està al poble Cervera, té dues plantes.
  A la planta baixa està el rebedor, el garatge i les escales per pujar a la primera planta,on hi ha la cuina i el menjador.
  La cuina és de color blanc, petita i lluminosa, amb armaris i Electrodomèstic.
  En menjador hi ha un moble grand, una taula grand amb sis cadires,la sala té dos sofàs i una taula petita, tambe hi ha una televisió,algunes fotos en la pared.A la cantonada hi ha un llar de foc.De la segona planta he ha habitació del Marc. És de color verd clar. Hi ha dos llits literes, un armari, prestatger un escriptori.
  A les prestatgeries hi ha una bota signada per Piqué, motos petites, gorres,peluix, una pilota de beisbol, una pilota de rugbi, una foto del Marc amb la seva moto petita quan tenia quatre anys.

  Respondre

 23. Juanan

  31 mai 14
  17:52 #

  Bona tarda!

  Marc Marquez té vint-i-u anys es va proclamar campió per primera vegada als di-nou.
  La casa de Marc Marquez está a Cervera (Lleida) el viu amb els seus pares( Juliá (48) i la Rosér(47)).
  La seva casa té dues plantes, baix hi ha el passadis, la porta del menjador i las escales ,en la seva habitació (en el piso de dalt) té una finestre, lliteres, una col.leció de motos petites de Valentino Rossi (IL Doctore) i fins a la bota de pique.
  El saló está en el piso de abaix es molt lluminoso té moltes mobles i una televisión molt gran i dos sofás.
  El menjador està dins del saló i té la seva taula amb les seves cadires i la porta que dóna al passadís .
  En la cuina hi ha una finestre, una taula, la vitro, el aiguadero i poc mes es una mica petitona.

  Respondre

 24. laura

  04 jun 14
  22:58 #

  marc marquez és un corredor de motos molt famós, és català i viu amb els seus pares a Cervera, té una casa de dues plantes, el garatge està en els baixos, a la primera planta estan el saló que no és molt gran però es veu molt acollidor perquè té mobles amb llibres, un sofà davant d’un televisor enorme i una gran taula amb cadires que forma part del menjador, també hi ha la cuina, petita, és blanca i amb molta llum, la habitacoion de Marc està a dalt, és de color verd, té un gran armari on s’exhibeix tots els trofeus, hi ha una finestra exterior, una llitera, té gorres i una col · lecció de motos en miniatura
  el noi és molt simpàtic, amable i carismàtic

  Respondre

 25. Leonela

  05 jun 14
  11:03 #

  La casa de Marc Marquez, té tres plantes es molt gran; en l’ entrada, a l’esquedra hi ha el rebedor, a la segonda planta per la dreta hi ha la cuina, on tot es blanc i l’esquerra hi ha el menjador en el hi ha un balcó, petit pero amb mot bona vista. En la ultima planta a la dreta hi ha el lavabo q es molt gan i a l’esquerra l’hbitació.

  Respondre

 26. Charif

  06 jun 14
  16:36 #

  Buenas tardes!!
  La casa está en el pueblo Cervera, tiene dos plantas.
  En su habitación que está en el piso de arriba, hay literas, tiene una bota firmada de pique, una cola-leccióde motos de Rossi una foto a las cuatro años tuvo su primera moto con ruedas detrás.
  Él sé campeón del mundo de motos en 2012 y es un chico palabra agradables y simpático, en el salón de su casa y un televisor de grandes dimensiones una gran mesa rodeada de sillas, el salón es de corlor blanco todo, todo es muy bonito y luminoso, él también tiene varios recuerdos donados
  El salón está en el piso de abajo es muy luminosa tiene muchas muebles y una televisión muy grande y dos sofás.
  El comedor está dentro del salón y tiene su mesa con sus sillas y la puerta que da al pasillo.
  En la cocina hay una ventana, una mesa, la vitro, el aiguadero y poco mas es un poco pequeña.

  Respondre

 27. Vilma portillo

  08 jun 14
  23:46 #

  Marc Márquez Viu en un poblat que es diu Cervera Viu en una casa amb els seus pares i el seu germa petit es una casa bastant gran amb dues plantes i garatge planta baixa esta garatge i entrada ala planta primera está el menjador salo i la cuina no es Molt gran pero es cómoda es blanca ala planta segon hi ha habitacions hi ha l’habitacion de Marc el color es verd menta no es tan grand . Marc Márquez familia es Molt agradable i Molt amable adeu

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Missatges de veu


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Sons


Vocabularis


Categories


Històric


Núvol d’etiquetes