• Es crea una xarxa d’establiments compromesos amb l’ensenyament de català

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn total de 36 establiments dels nuclis de Calafell, la Platja i Segur han signat un acord amb el Consorci per a la Normalització Lingüística per col·laborar en l’ensenyament del català al municipi. Concretament, s’han compromès a garantir que les persones que hi entrin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que ho facin amb dificultat.

    Els destinataris són alumnes dels cursos de català de Calafell i la comarca i participants del programa del Voluntariat per la Llengua. L’equip de professors recomana molt que els alumnes facin pràctiques lingüístiques en entorns reals i aquesta iniciativa és una oportunitat ideal per poder-ho fer.

    Els establiments adherits a la xarxa s’identifiquen gràcies a un adhesiu Ahesiu establiment col·laboradorcol·locat en un lloc visible de l’aparador. També  s’ha editat una guia impresa en paper i en digital on apareixen tots els establiments (www.vxl.cat i www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona).

    El projecte ha comptat amb la col·laboració del Departament de Comerç de l’Ajuntament i les associacions Fòrum Calafell i Associació de Comerciants Segur Centre.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius