• Activitats didàctiques sobre Vinyoli i Barral

    Aprofitant que enguany se celebren els anys Vinyoli (en commemoració de centenari del naixement de Joan Vinyoli) i Barral (en els deu anys de la mort de Carlos Barral), s’han organitzat a les aules de català del Consorci per a la Normalització Lingüística a Calafell diverses activitats didàctiques. L’objectiu era conèixer la vida i l’obra d’aquests dos escriptors i aprofundir en la interpretació i el gaudi de textos literaris, a més d’aprendre vocabulari.

    Els alumnes del grup de Suficiència 3 van preparar una exposició oral en grup sobre la vida i l’obra de cada escriptor i en la qual es van llegir i comentar 2 poemes  de Vinyoli i 2 fragments de textos de Barral. Posteriorment, van plasmar tota la feina en un pòster digital (BarralVinyoli).

    Per pòster Vinyolipòster Barralla seva banda els alumnes del nivell Elemental 3 van llegir tres poemes de Vinyoli i van contrastar opinions sobre la seva interpretació.

    Aquestes activitats s’afegeixen a altres dues iniciatives que s’han desenvolupat aquest trimestre: el Dia Mundial de la Poesia (21 de març) i la Minimarató de lectura per Sant Jordi, en què alumnes i altres participants van llegir públicament poemes i textos seus.

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius